Veggie Gardener Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Premium Member
Joined
·
361 Posts
New threads do not seem to be appearing in their respective forums. If I click on "activity stream" then I can see threads have started but for example, when I go to the Introduce Yourself forum, I am not seeing any intro's, other than the two original posts you started.
 

·
Premium Member
Joined
·
361 Posts
TenneseeChicken - I'll see what I can find out about that. Veggiegardener is the administrator and has tools or ways to see / fix the more technical types issues that come up.

Shannon - are you using a photosharing website like photobucket to store photos in first, or are you trying a direct upload from your computer?
 

·
Premium Member
Joined
·
361 Posts
TenneseeChicken - I went into moderation tools to see if there were inadvertently any moderation limitations associated with your user name that was preventing you from starting your own thread and I didn't see anything like that. I'm not sure what the problem is. When you are trying to start a new thread - which forum is it in? do you have something in the subject line? and the body of your message is longer than 10 character correct?
 

·
Premium Member
Joined
·
361 Posts
I am pretty sure you can't upload directly from your computer to this message board format (at least I've never been able to do it either). I have to upload to a photo storage site, like photobucket, and then copy/paste one of the sharing links it gives you.
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top